Hírek, újdonságok
HírekSikertörténetekMinősítésekPartnerek

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


HiPath 3000 V9 már elérhető…

 

Ha most megrendeli Siemens alközpontjának frissítését HiPath V8-ról V9-re, akkor 2012. április végéig akár INGYEN is megteheti. A Siemens az elmúlt hónapban jelentette be az új szoftververziók OpenScape V3R2 és a Hipath 3000 V9 –hez való hozzáférést. A bejelentés fontos része az Egységes Kommunikációs (UC) hálózati funkció, az Open Office MX, LX és HX között.

 A Siemens HiPath 3000 ügyfelei számára az OpenScape Office HX V3 megoldásával teljes körű hozzáférést biztosít az összes Egységes Kommunikációs platformhoz. A HiPath 3000 V8 verzióról lehetőség van az akció keretén belül ingyen áttérni a legújabb verzió frissítésére, a V9-re, amely engedélyezi az UC flexibilis telepítését.

 A HiPath 3000 V8 verzió 2012 decemberéig még támogatott és bővítések esetén engedélyezett. Az akció célja, hogy az összes régebbi verziójú HiPath 3000 szoftvereket a promóció ideje alatt minél többen vegyék igénybe és frissítsék V9-re. A HiPath 3000 V5, 6 és 7 rendszerek meglévő frissítéseit eseti alapon a V8 verzió fogja kezelni.

 

Néhány főbb jellemző a HiPath 9-es verzióról:

  • UCC hálózati funkció HiPath 3000 és OpenScape Office HX, MX és  LX csatornáko

  • Fejlett távoli hozzáférés/vezérlés a HiPath 3000 számára a Siemens Softwere Delivery Platform segítségével, (a Siemens teljesítési szoftver csomagja segítségével

  • OpenScape Web együttműködés OpenScape Office MX és LX rendszerekkel

  • SSDP támogatás

  • Támogatja  a legfrissebb böngészőket (Explorer 9, Mozzila Firefox)

  • SLES 11 operációs rendszer támogatása

  • MW hangjelzés a Gigaset DECT telefonok esetében