Hírek, újdonságok
HírekSikertörténetekMinősítésekPartnerek

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Hírek


90 napos próbaverzió!

 90 napos próbavezió = szoftverfrissítés rizikó nélkül

Frissítse meglévő  CompArgo for Windows 4.1 és korábbi díjelszámoló rendszerét CompArgo Turbo , vagy CompArgo Fundament rendszerre!

Olvass tovább »
Újabb termékekkel bővült a GIGASET portfóliója!

A Gigaset portfóliója újabb asztali/fali telefonokkal bővült. A legújabb modell a DA610 készülék már június végétől kapható. A DA710-es széria a korábbi sikeres modell – Euroset 5020 – utódja, továbbfejlesztett funkciókkal bővült.

Olvass tovább »
Mobilitás egyszerűen az OpenScape Mobile segítségével!

Napjainkban a vállalatok számára a kommunikációban az egyik legfontosabb a mobilitás. De nem elég, ha csak egyszerűen hozzáadjuk a mobilitást egy céghez. Fontos, hogy ez beintegrálódjon az üzleti folyamatokba. Az ügyfelek, alkalmazottak egymás között zökkenőmentesen tudnak kommunikálni, elérhetőek az egységesen használt alkalmazások mintha az irodában ülne!

Olvass tovább »
OpenScape Office V3 és HiPath 3000 újítások!

2012. június 6-án megjelent a Siemens OpenScape V3R3 és a Siemens HiPath 3000 V9R2 új szoftver verziója. Az új szoftverek „minden egyben” elv alapján tartalmazzák a továbbfejlesztett UC (egységes kommunikáció) klienst, bővített IT integrációt és kiterjesztett Contact Center jellemzőket. Openscape Office a legteljesebb UC ajánlat a jelenlegi piacon a kis és középvállalkozások számára, többek között ezekkel a főbb funkciókkal: hang- konferenciaszolgáltatások, internetes együttműködés, videó hívások, jelenlét, mobilitás, közösségi hálózat és a többcsatornás contact center lehetőség.

Olvass tovább »
Újítások a Panasonic-nál!

A Panasonic megújította készülék kínálatát. Mint ahogy azt a Panasonic-tól megszokhattuk, az új készülékek funkcióiban gazdagabb, szebb külsővel váltják a régieket.

Olvass tovább »
Változások a Gigaset/Euroset portfóliájában

A Gigaset/Euroset leállította néhány termékének a gyártását, de ezek közül nem mindegyik telefon szűnik meg teljesen, hanem felváltja egy másik széria. A raktárkészlet erejéig még elérhetőek a Gigaset/Euroset kifutó termékei!

Olvass tovább »
Megújul a Gigaset termékpalettája!

Modellfrissítéseken kívül új termékek bevezetését is kezdeményezte a Gigaset. Frissítették a piacon nagyon népszerű, otthoni és munkaheliy igényeket egyaránt a Siemenstől megszokott magas színvonalon kielégítő Euroset/Gigaset 5000-es szériát. A széria gyártása leáll és felváltja a DA jelölésű sorozat.

Olvass tovább »
Bejelentették az új OpenScape UC Suite megjelenését

Az OpenScape UC Suite 2012 júniusában ELÉRHETŐ lesz! Már bizonyított, hogy az új OpenScape UC Suite biztosítja a legtöbb integrált multimédiás lehetőséget köszönhetően a következő generációs SÍP-motornak és a Unified Managment alkalmazás szoftver alapú felépítésének.

Olvass tovább »
TELES VoiPBox PRI mint 3rd Party eszköz

 

A TELES VoiPBox PRI gateway a Siemens Enterprise Communications (SEN) által hivatalosan is támogatott 3rd Party eszközzé vált. Hosszas tesztelés során igazolható a TELES VoiPBox PRI gateway és a Siemens OpenScape Office V3 LX szoftveres alközpont együttes működése. 
Olvass tovább »
HiPath 3000 V9 már elérhető…

 

Ha most megrendeli Siemens alközpontjának frissítését HiPath V8-ról V9-re, akkor 2012. április végéig akár INGYEN is megteheti. A Siemens az elmúlt hónapban jelentette be az új szoftververziók OpenScape V3R2 és a Hipath 3000 V9 –hez való hozzáférést. A bejelentés fontos része az Egységes Kommunikációs (UC) hálózati funkció, az Open Office MX, LX és HX között.

Olvass tovább »
 1 |