Termékeink
BiztonságtechnikaStrukturált hálózat

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Strukturált hálózat

Minden cég életében előfordul, hogy költözik, új résszel bővül, vagy esetleg épp elindul a piacon. Ez esetben szüksége van új számítógépes vagy telefonos végpontok kiépítésére, hogy azok strukturáltan, rendszerbe legyenek kötve. A MediKommunikáció segít a tervezésben és a rendszerkiépítésben, most épülő komplexumoknál pedig a teljes kivitelezést is vállalja.Az alábbiakban vázlatosan bemutatjuk a cégünk által nyújtott szolgáltatásokat:

  • Felmérés, tervezés, árajánlat készítés
  • Hálózatszerelés, kábelezés, csatlakozók kiépítése
  • Kábelcsatornák kiépítése
  • Hitelesítés, műszeres bemérés, ellenőrzés

 

Hálózatok építése, tervezése

1. Egy épület - egy kábelezés
Vállaljuk épületek teljes kábelezését, melynek során a kábelezés anyaga lehet UTP árnyékolatlan sodrott érpár, FTP fóliával árnyékolt sodrott érpár, SFTP fóliával és harisnyával árnyékolt sodrott érpár, STP harisnyával árnyékolt sodrott érpár, valamint optikai kábel. Mivel a strukturált kábelezés protokoll független, minden számítástechnikai, telekommunikációs és épületautomatizálási igényt kielégít. Az általunk felhasznált anyagok hosszú élettartamú, csúcsminőségű termékek. A szerelési technológia szigorú betartását vizsgázott rendszertelepítők biztosítják.

2. Moduláris rendszerek kiépítése 
Intelligens épületek kábelezési rendszereinek kiépítését is vállaljuk, úgymint
  • Számítástechnikai rendszerek: sodrott rézkábeles, koax kábeles, optikai kábeles
  • WLAN vezeték nélküli hálózatok
  • Telefon alközponti hálózatok
3. Nagy kiterjedésű hálózatok
Cégünk intézeti gerinchálózaton alapuló, több épületet, telephelyet magába foglaló hálózatok tervezését és kiépítését is elvégzi.
 
4. Rézkábelezés
Vállaljuk épületeken belüli hálózatok kiépítését UTP, FTP, SFTP, STP sodrott négy érpáras réz vezetékekkel. A hálózat a felszerelt 19" rack méretű hálózati szekrényekkel, melyek a rendezőket és a hálózat aktív elemeit tartalmazzák, csillag alakú. A falkábelek - az épület méreteitől függően - a végponti csatlakozóktól vezetve egy vagy több rendezőbe vannak kifejtve. A vezetékek fektetése falon kívül kábelcsatornában, falon belül csövezésben vagy álmennyezeti tálcákon történik.
 
5. Optikai kábelezés
Épületek közötti gerincvezeték kiépítését levegőben átfeszítésen, oszlopon, a földben közműalagútban, béléscsövezésben vezetve is vállalunk - épületen belüli optikai gerincvezeték kiépítésével. A kábelek típusát a körülményeknek megfelelően választjuk. Elvégezzük a vezeték nélküli hálózatok tervezését, kiépítését az épületen belül és az épületek között, akár nagyobb távolságok áthidalásával. Ez magában foglalja 2.4 és 5GHz vezeték nélküli LAN eszközök Access Pointok, Routerek, Bridgek a helyi adottságoknak megfelelő antennák szállítását és telepítését is.
 
6. Kis irodai rendszerek
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az irodai, informatikai, és telekommunikációs igények kiszolgálására, így akár egy teljes irodai rendszer megtervezését és kulcsrakész szállítását is elvégezzük. Vállaljuk továbbá erős- és gyengeáramú hálózatok kiépítését, igény esetén a fejlesztési terv elkészítését is, tanácsadást. Az irodai hálózatok kiépítését, az eszközök szállítását, üzembe helyezését, illetve a munkatársak a rendszer használatára történő betanítását rövid határidővel vállaljuk. Az általunk telepített rendszerekre teljeskörű garanciát adunk. Az üzemeltetéshez szervizünk közvetlen elérhetőséget biztosít, rendszeres igénybevétel esetén a szerződés keretén belül.