Szolgáltatásaink
Karbantartási szolgáltatások áttekintéseFinanszírozásKarbantartás

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Szolgáltatásaink

A MediKommunikáció az üzembiztos műszaki háttér nyújtása mellett teljeskörű pénzügyi szolgáltatást biztosít, és olyan kedvező finanszírozási lehetőségeket kínál ügyfelei számára, mely informatikai, irodatechnikai és távközlés technikai eszközök használatát tartósbérleti szerződés keretében teszi elérhetővé. Ezzel a rendkívül kedvező megoldással hozzájárulunk, hogy ügyfeleink nagyobb mennyiségű beruházásokat eszközölhessenek, s még nagyobb lépéselőnyt szerezhessenek versenytársaikkal szemben.

Távközlési tanácsadó munkánk során mindig egyedi megoldásokra törekszünk, figyelembe véve partnereink speciális elképzeléseit és elvárásait. Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan modern, megbízható és költséghatékony rendszereket alakítsunk ki, vagy a már meglévőt fejlesszük, amelyek funkcionalitásukban a megbízó céljainak és tevékenységének tökéletesen megfelelnek.


Kérjük, válasszon szolgáltatásaink közül!