Hírek, újdonságok
HírekSikertörténetekMinősítésekPartnerek

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Mobilitás egyszerűen az OpenScape Mobile segítségével!

Napjainkban a vállalatok számára a kommunikációban az egyik legfontosabb a mobilitás. De nem elég, ha csak egyszerűen hozzáadjuk a mobilitást egy céghez. Fontos, hogy ez beintegrálódjon az üzleti folyamatokba. Az ügyfelek, alkalmazottak egymás között zökkenőmentesen tudnak kommunikálni, elérhetőek az egységesen használt alkalmazások mintha az irodában ülne!

OpenScape Mobil a következő generációs mobil kliens platform, ami SÍP, VOIP és számos vállalati telefon funkciót biztosít a legújabb verziójú IOS és Android okostelefonokra és Tablet-ekre. Az OpenScape Mobile segítségével mindig a megfelelő módon teremthetünk kapcsolatot valakivel, ami a kommunikáció folyamatát felgyorsítja és ezzel az üzleti folyamatok hatékonysága jelentősen nő, a döntéshozatal ideje pedig lecsökken.

OpenScape Mobile bemutatta az OpenScape Call Swipe-et amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy észrevétlenül váltsák a hívásokat a készülékek között, például egy mobil készülék és egy asztali készülék között vagy épp fordítva. Ennek a funkciónak az egyik legfontosabb előnye, hogy megspórolható a roaming, hívást kezdeményezhet a Mobil hálózatról vagy WLAN-ról. A végfelhasználók megismerhetik,, letölthetik és egyszerűen telepíthetik az OpenScape Mobil alkalmazást a GooglePlay-ről vagy az Apple Store-ról.

OpenScape Mobile gyors, könnyű kommunikációt/hozzáférést biztosít, így az alkalmazottak távolról is biztonságosan elérhetik a vállalati rendszereket. Mintha a munkahelyen az asztalnál ülne.