Hírek, újdonságok
HírekSikertörténetekMinősítésekPartnerek

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Minősítések

A MediKommunikáció megkapta a Unify Hivatalos Partner minősítést, mely lehetővé teszi számára, hogy viszonteladóként teljeskörű szolgáltatást nyújtson ügyfelei részére a Unify termékekkel kapcsolatban. A minősítéssel a Unify elismerte, hogy a MediKommunikáció termékismeret, szolgáltatásnyújtás és ügyfélkiszolgálás terén teljes mértékben megfelel az előírt követelményeknek. A Unify szakmailag is támogatja a MediKommunikációt és lehetővé teszi számára, hogy munkatársai mind az értékesítési, mind a műszaki területen időről-időre tovább bővíthessék tudásukat, megismerhessék a legújabb és legmagasabb szintű technológiát és megoldásokat, ezáltal biztosítva a folyamatos és magas szintű ügyfélkiszolgálást a Magyarországon forgalmazott Unify termékekkel kapcsolatban.

A MediKommunikáció az Avaya Connect csatorna program keretében megkapta az Avaya Hivatalos Partner minősítést, mely lehetővé teszi számára, hogy viszonteladóként teljeskörű szolgáltatást nyújtson ügyfelei részére az Avaya rendszerekről és szoftverekről. A minősítéssel az Avaya elismerte, hogy a MediKommunikáció szolgáltatásnyújtás és ügyfélkiszolgálás terén teljes mértékben megfelel az előírt követelményeknek.