Szolgáltatásaink
Karbantartási szolgáltatások áttekintéseFinanszírozásKarbantartás

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Finanszírozás

Bérlet

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a tartósbérletet biztosító cég megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a szolgáltató cég könyveiben kerül kimutatásra. A bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díj kerül kiszámlázásra, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díjszámlák nettó értéke - az időarányos elhatárolás elvének figyelembevételével - költségként elszámolható.
 

Bérlet és Megtakarítás

A Bérlet optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így hitelek szempontjából játéktere megmarad számlavezető bankjánál. Ezzel a rendkívül kedvező megoldással hozzájárulunk, hogy Ön nagyobb mennyiségű beruházásokat eszközölhessen, s még nagyobb lépéselőnyt szerezhessen versenytársaikkal szemben. Mindez még kiadásait sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony díjaink megengedik Önnek, hogy költségeivel előre kalkulálhasson.

Bérlet fontosabb jellemzői:

  • Futamidő: 2-5 év
  • Devizanem: HUF, EUR
  • Összeghatár: 200 000,-HUF-tól
  • Finanszírozható eszközök: informatikai, irodatechnikai és távközléstechnikai eszközök (telepítési és installációs költségek kivételével)

Minősítéshez szükséges dokumentumok:

  • Cégkivonat
  • Aláírási címpéldány
  • Aláíró személyigazolvány és lakcímkártya másolat (mindkét oldal)
  • Tárgyévet megelőző lezárt adóévről éves beszámoló mérleg (eredmény kimutatással)

Megjegyzés: A finanszírozási lehetőséget nemcsak a MediKommunikáció által forgalmazott eszközökre biztosítjuk!