Kapcsolat
KapcsolatJogi nyilatkozat

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Jogi nyilatkozat

 

A Medikommunikacio.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
1. Szerzői jogok

A Medikommunikacio.hu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Medikommunikacio.hu tulajdonosa jogosult.
A Medikommunikacio.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részét bármilyen formában:

  • felhasználni
  • reprodukálni
  • átruházni
  • terjeszteni
  • átdolgozni vagy tárolni.

A Medikommunikacio.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

2. A Weboldal tartalma

A Medikommunikacio.hu tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Medikommunikacio.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Medikommunikacio.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Medikommunikacio.hu fenntartja a jogot, hogy:

  • weboldalát bármikor módosítsa
  • átdolgozza
  • illetve elérhetőségüket korlátozza
  • megszüntesse.

A Medikommunikacio.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Medikommunikacio.hu kifejezetten kizárja.

A Medikommunikacio.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Medikommunikacio.hu weboldala kapcsolódik vagy amelyekre hivatkozik.

A Medikommunikacio.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.