Hírek, újdonságok
HírekSikertörténetekMinősítésekPartnerek

OpenScape Business X1

Egységes kommunikációs megoldás kis vállalkozások számára.


OpenScape Desk Phone IP 35G

A felhasználóbarát OpenScape deskphone készülékek ergonomikus, modern, helytakarékos kialakításuk mellett kristálytiszta hangminőséget és széles körű szolgáltatásokat nyújtanak minden irodai környezeben. Elérhető HFA és SIP kivitelekben.


Hazai pályán

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságnál elvégzett távközlési feladatok a MediKommunikáció egyik legsikeresebb projektei közé tartozik.

A szervezetről

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság éves költségvetés alapján önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv. A megyei bíróságot az elnök vezeti, aki felel az általa irányított bírósági szervezet jogszabályoknak megfelelő hatékony működéséért.
 
A megyei bíróság elnöke igazgatási felügyeletet gyakorol a megyei bíróság és a megye területén működő helyi bíróságok felett, mint Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Szerencs, Szikszó, Tiszaújváros. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság elnöke dr. Sisák Péter.
 
A projekt
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon több mint tíz éve használják a Compargo nevű szoftvert, melynek segítségével elkülöníthetőek a hivatali és magán telefonbeszélgetések. A szoftver bevezetése fokozatosan történt. Először a megyei és székhelyi bíróságon, majd idővel a többi városi bíróságra is megvásárlásra került. A bevezetésével az addig felmerült telefonköltségek jelentős mértékben csökkentek. Távközlési szolgáltatás végrehajtására kiírt pályázatában a bíróság előírta, hogy a nyertes távközlési szolgáltatónak - a szoftver adta sajátosságokat figyelembe véve - mind a kilenc telephelyén tudnia kell üzemeltetni, hiba esetén pedig karbantartani a bíróság tulajdonában lévő, esetenként 10-20 éves telefon alközponti rendszereket.
 
MediKommunikáció – a szolgáltató
 
A távközlési berendezések forgalmazására, telepítésére és karbantartására specializálódott MediKommunikáció megfelelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság feltételeinek, így harmadik éve végzi a Compargo szoftverrel működő tarifaszámlálós telefonalközpontok (BOSCH I3, BOSCH I3 Duo, BOSCH i5) üzemeltetését. Annak érdekében, hogy a kezelők számára felhasználóbaráttá tegyék a szoftver használatát, a megyei bíróság megrendelésére a cég nagymértékű szoftverfrissítést hajtott végre, melynek eredményeként ma már Windows alapon működik az egész rendszer. Ezen kívül a szikszói városi bíróságon SIEMENS HiPath 1150 típusú kis rendszert telepítettek, melyet a jövőben, a bíróság pénzügyi lehetőségétől függően több rendszertelepítés is követhet. A MediKommunikáció az évek alatt rájuk bízott feladatok elvégzésében olyannyira eredményes, hogy dr. Sisák Péter, a megyei bíróság elnöke „megbízható, korrekt partnernek” nevezte őket.
 
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság honlapja ezen a címen érhető el.